Újdonságok hírcsatorna
Cartaphilus Könyvkiadó

Huron's Cross Quotes - SALAMON Gábor (szerk.)

SALAMON Gábor (szerk.)

Huron's Cross Quotes

Eredeti cím: -
Fordította: -

Kategória: nyelvkönyv
Terjedelem: 320 oldal
Ár: 2200 Ft
ISBN-szám: 963-9303-38-0
Kiadás éve: 2001

Huron's Cross Quotes - SALAMON Gábor (szerk.) megrendelése

Fülszöveg:
A Huron self-study sorozat 1991-ben indult, azzal az elképzeléssel, hogy a magyar anyanyelvű angolul tanulóknak önálló tanulásra alkalmas könyveket adjunk ki.

Mint a Huron sorozat többi darabja, a Huron’s Cross Quotes is elsősorban azoknak készült, akik önállóan (is) tanulják az angolt. Mindenkinek, aki tanár nélkül is boldogulni szeretne, vagy éppen plusz gyakorlásra és segítségre vágyik az iskolai, tanfolyami órákon kívül.

Fordítani nehéz… a Huron’s Cross Quotes arra való, hogy gyakorold az „oda-vissza” fordítást. Mire végigélvezed a HUCQ több mint 1000 idézetét, biztosan rájössz, miért nem tudja senki érthetően megmondani, milyen is a „jó, szabad, magyaros, angolos” fordítás, akkorra viszont egészen gyakorlott leszel (ez, ugye, egy Huron).
A HUCQ nemcsak fordítást gyakoroltat, hanem szavakat és nyelvtant is tanít. Naponta válogathatsz fordítanivalót nehézségi szint vagy a nyelvtani index alapján. Ha bajban vagy a nyelvtannal, a fordítandó idézet mellett megadott témaszám alapján a Huron’s Checkbookban további mintákat találsz eredeti mondatokban.

Jó munkát Neked, a Kis Hucq legyen veled!Visszhang
(olvasói vélemények)
Beleolvasok!
(letölthető )
  • Nincs feltöltött részlet.
  • Nincs előszó.
  • Nincs utószó.
A könyvről megjelent kritikák
  • Nincs feltöltve.
Ajánlott linkek
  • Nincs feltöltött link.