Újdonságok hírcsatorna
Cartaphilus Könyvkiadó

A Red Hot Chili Peppers története - saját szavaikkal - RED HOT CHILI PEPPERS -, MULLEN, Brendan,

RED HOT CHILI PEPPERS -, MULLEN, Brendan,

A Red Hot Chili Peppers története - saját szavaikkal

Eredeti cím: Red Hot Chili Peppers - An Oral/Visual History
Fordította: Pritz Péter

Kategória: albumok,
Terjedelem: 250 oldal
Ár: 5500 Ft
ISBN-szám: 978-963-266-201-5
Kiadás éve: 2011

A Red Hot Chili Peppers története - saját szavaikkal - RED HOT CHILI PEPPERS -, MULLEN, Brendan, megrendelése

Fülszöveg:
A Red Hot Chili Peppers története a legendás zenekar elmúlt harminc évének egyáltalán nem szívbajos, szókimondó krónikája, amelyet saját szavaikkal mesélnek el, és amelyet több mint háromszáz lenyűgöző fotó illusztrál. A könyv közvetlen, részletes, szórakoztató avagy épp megrendítő, és – ahogy esetükben illik – helyenként megbotránkoztató, vagyis kiválóan adja vissza a Red Hot Chili Peppers lényegét.

„Rengeteg érzés és gondolat rohan meg, miközben nézem a könyvben szereplő képeket. Az első és legsekélyesebb a hiúság: vajon jól nézek ki ezen a képen, hahaha! De ezen hamar túllépek, és megragad a fotó pillanata. Hogy milyen volt az az időszak, amikor az adott kép készült, és épp hol jártunk akkor gyönyörű, boldog-szomorú történetünkben. Az igazat megvallva, elég súlyos élmény ezeket a képeket végignézni. Eszembe jut, hogy mennyit változtunk az évek során, mennyi minden történt velünk, és közben az is kiderül, hogy tulajdonképpen nem változott semmi sem – továbbra is csak azt szeretnénk, mint eddig: menni előre, és közben valami nagyszerűt létrehozni.
Amikor megnézem a fotókat, azokon minden ott van, nem rejtőzhet el semmi. Az őszinteség, a színlelés, a bátorság, az egyediség, a féktelen öröm, a melankólia és a pajzsok, amiket magunk elé emelünk, hogy megóvjuk a kis sebzett és sebezhető énjeinket – mindez ott van a képeken.” – FleaVisszhang
(olvasói vélemények)
Beleolvasok!
(letölthető )
A könyvről megjelent kritikák
Ajánlott linkek
  • Nincs feltöltött link.