Újdonságok hírcsatorna
Cartaphilus Könyvkiadó

Bízz bennem, a nevem Dr. Ozzy - OSBOURNE, Ozzy

OSBOURNE, Ozzy

Bízz bennem, a nevem Dr. Ozzy

Eredeti cím: Trust Me, I am Dr. Ozzy
Fordította: Hraschek Dávid

Kategória: szórakoztató irodalom,
Terjedelem: 288 oldal
Ár: 2990 Ft
ISBN-szám: 978-963-266-266-4
Kiadás éve: 2012

Bízz bennem, a nevem Dr. Ozzy - OSBOURNE, Ozzy megrendelése

Fülszöveg:
Nézz szembe a ténnyel, hogy a te háziorvosod még sosem nyelt le méhet, miközben hetven mérföldes sebességgel motorozott; sosem állapították meg nála a klinikai halál beálltát (kétszer is); sosem nyilvánították A Nyugati Civilizáció Legműködésképtelenebb Családjának Fejévé; sosem kezelték heteken át (egy denevérhez köthető félreértésnek köszönhetően) veszettség elleni injekciókkal; sosem diagnosztizáltak nála tévesen Parkinson-kórt; sosem törte ki a nyakát quad-balesetben; sosem élte túl, hogy (majdnem) telibe találta egy lezuhanó repülőgép; és nem tesztelte a modern orvostudomány által ismert összes kábítószert.
Dr. Ozzy megtette.
Akár csatlakozhatnál te is a páciensek növekvő táborához, akik a Sötétség Hercegétől várnak tanácsot mindenféle problémára, kezdve azzal, hogy milyen hátránya származhat egy fiatal nőnek abból, ha lefekszik az anyja (fiatal) krapekjával, és lezárva a sort azokkal a férfiakkal, akiknek vizelés közben potyognak a könnyei.
Valójában számos érv szól amellett, hogy ne csatlakozz. Kérlek, ne hallgass rájuk.
A Bízz bennem, a nevem dr. Ozzy című kötet a Sunday Times Magazine-ban és a Rolling Stone-ban futó nagy sikerű rovatokon alapuló, felháborítóan vicces, meghökkentően informatív konzultáció, sőt a legszórakoztatóbb, amelyben valaha is részed lesz.

OZZY OSBOURNE 1948-ban született a birminghami Astonban. A Black Sabbath tagjaként és Grammy-díjas szólistaként összesen több mint százmillió lemezt adott el. Ozzynak öt gyereke van, és feleségével, Sharonnal a kaliforniai Buckinghamshire-ben él. I’m Ozzy című önéletrajzi könyve világszerte bestseller lett, Magyarországon 2010-ben jelent meg Én, Ozzy címmel a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában.Visszhang
(olvasói vélemények)
Beleolvasok!
(letölthető )
A könyvről megjelent kritikák
Ajánlott linkek
  • Nincs feltöltött link.

ROCK ‘N’ ROLL
EGYETEM
ASTON, BIRMINGHAM

alapítva: 1970
E DOKUMENTUM TANÚSÍTJA, HOGY
John „dr. Ozzy” Osbourne
AZ ORVOSI ÉS/VAGY PSZICHOLÓGUSI
PRAKSZIS MEGKEZDÉSÉHEZ SZÜKSÉGES
TANULMÁNYI KÖTELEZETTSÉGEKET
NEM TELJESÍTETTE, EZÉRT
SEMMILYEN KÖRÜLMÉNY ESETÉN
SEM TEKINTHETI ŐT ÉPESZŰ EMBER
FELJOGOSÍTVA ARRA, HOGY NAGY-BRITANNIA
ÉS ÉSZAK-ÍRORSZÁG TÖRVÉNYEI ALAPJÁN
ORVOSI TANÁCSOKAT ADJON.
Aláírás: Dr. Malory Practice, I.O.U.