Újdonságok hírcsatorna
Cartaphilus Könyvkiadó

Egy nap, 2. kiadás - NICHOLLS, David

NICHOLLS, David

Egy nap, 2. kiadás

Eredeti cím: One Day
Fordította: Földváry Kinga

Kategória: Carta Light,
Terjedelem: 512 oldal
Ár: 3490 Ft
ISBN-szám: 978-963-266-230-5
Kiadás éve: 2011

Egy nap, 2. kiadás - NICHOLLS, David megrendelése

Fülszöveg:
„Szerintem kedves vagy, amikor az akarsz lenni. És lehet, hogy csak az időzítés rossz, vagy mit tudom én, de szerintem menj csak el Kínába, vagy Indiába, vagy akárhova, és találd meg önmagadat, én meg majd egész vidáman elleszek itt. Nem akarok veled menni, nem akarok hetente képeslapot, még a telefonszámod se kell. Nem akarok feleségül menni hozzád, sem gyereket szülni neked, még egy ilyen kalandot sem akarok újra. Volt egy nagyon-nagyon szép éjszakánk együtt, és kész. Sosem fogom elfelejteni. És ha valamikor összefutunk egy buliban vagy máshol, akkor az se lesz gond. Majd barátságosan elbeszélgetünk. Nem leszünk zavarban… jó lazán kezeljük a dolgot, oké? Te is, meg én is. Egyszerűen csak… barátok leszünk. Megegyeztünk?”

David Nicholls angol regény- és forgatókönyvíró. Az Egy nap a harmadik regénye. A hatalmas sikerű könyvből Anne Hathaway és Jim Sturgess főszereplésével készült film 2011-ben kerül a mozikba.Visszhang
(olvasói vélemények)
Beleolvasok!
(letölthető )
A könyvről megjelent kritikák
Ajánlott linkek

Emma és Dexter az egyetemen ismerkednek össze. Eleinte csak kerülgetik egymást, ám a diplomaosztó buli után kalandos éjszakát töltenek együtt. Aztán a sors úgy hozza, hogy bár jó barátok maradnak, az útjaik elválnak: Emma munkát keres, a jómódú családból származó Dexter pedig utazgatni kezd. Szerelmek, konfliktusok, félreértések és tragédiák szálainak bonyolult szövevénye bontakozik ki, ahogy évről évre követjük életük eseményeit. Kacagtató, megható és izgalmas epizódok váltják egymást, melyek során Em és Dex barátsága hol meglazul, hol pedig megerősödik, míg végül… Végül vajon szenvedélyes szerelem lesz a vonzalmukból? Vagy talán megmaradnak egymás lelki társai, és életük végéig legjobb barátok lesznek, akiket összefűz a közös múlt számtalan öröme és fájdalma? Annyi biztos, hogy aki közhelyes fordulatokra számít, azt számos kellemes – és néhány szívszorító – meglepetés várja.

Nagy-Britanniában lassan másfél éve stabil bestseller az Egy nap, mely a kritikusok és az olvasók egybehangzó véleménye szerint a legeredetibb és legjobb szerelmes regény a Bridget Jones naplója óta.