Újdonságok hírcsatorna
Cartaphilus Könyvkiadó

HELLBOY 1. - A pusztítás magja - ,  ,

, ,

HELLBOY 1. - A pusztítás magja

Eredeti cím: Hellboy: Seed of Destruction
Fordította: Bárány Ferenc

Kategória: képregény
Terjedelem: 128 oldal
Ár: 2480 Ft
ISBN-szám: 978-963-266-151-3
Kiadás éve: 2010

Épp most kelt el az utolsó példány.


Fülszöveg:
A Hellboy az utóbbi idők egyik legjobb képregénysorozata, Mike Mignola pedig az egyik legeredetibb alkotó, akinek a műve egyszerre sötét és nyomasztó, lenyűgöző és magával ragadó, szatirikus és mulatságos.
A történet főhőse Hellboy, vagyis Pokolfajzat, a világ legnagyobb paranormális nyomozója, akit a második világháború vége felé egy náci szolgálatba állt rejtélyes varázsló idéz meg erre a világra. Sok-sok évvel később az időközben felcseperedett „ördögfióka” egy nyomozás során szembesül eredettörténetével, valamint azzal, hogy a „mágus” eljött érte, hogy földöntúli erejét saját szolgálatába állítsa.

„A Hellboy igazi műalkotás – eredeti, izgalmas, innovatív, a meghökkentő színkezelés pedig csak erősíti a hatást. A Hellboy kreatív, a saját jogán új művészetet teremtő mű, a mának címezve és a mára hangolva.
És mindemellett pokoli jó olvasmány!”
Robert Bloch előszavábólVisszhang
(olvasói vélemények)
Beleolvasok!
(letölthető )
  • Nincs feltöltött részlet.
  • Előszó
  • Nincs utószó.
A könyvről megjelent kritikák
Ajánlott linkek
  • Nincs feltöltött link.

„Ott bemutattak egy apró, kárhozatra ítélt őrültnek. Ám az őrült mellett lehetőséget láttam, hogy korlátlan erőforrások birtokába jussak. Ezért hát eltűrtem a kisszerű elmék társaságát, kiket a Reich azért toborzott a tagjai közé, mert úgy vélte, nincs párja tehetségüknek, hogy tömegpusztító fegyvereket hozzanak létre.”