Újdonságok hírcsatorna
Cartaphilus Könyvkiadó

A Negyedik - LORE, Pittacus

LORE, Pittacus

A Negyedik

Eredeti cím: I Am Number Four
Fordította: Illés Róbert

Kategória: szépirodalom, Carta Light
Terjedelem: 364 oldal
Ár: 2490 Ft
ISBN-szám: 978-963-266-184-1
Kiadás éve: 2011

A Negyedik - LORE, Pittacus megrendelése

Fülszöveg:
Talán éppen most sétálunk el melletted. Talán ebben a pillanatban is figyelünk. Talán veled egy városban lakunk. Köztetek élünk. Hamarosan eljön a nap, amikor egymásra találunk. És akkor szembeszállunk velük. Ha győzünk, ti is megmenekültök. Ha elbukunk, mindennek vége.

Pittacus Lore a lorieni Bölcsek bölcse. Tizenkét éve él a Földön, készül a bolygó sorsát meghatározó, mindent eldöntő háborúra. Tartózkodási helye ismeretlen.Visszhang
(olvasói vélemények)
Beleolvasok!
(letölthető )
A könyvről megjelent kritikák
Ajánlott linkek

A Lorienről érkeztünk a Földre, tizenkét évvel ezelőtt. Úgy nézünk ki, mint ti. Ugyanazt a nyelvet beszéljük. Köztetek élünk. De másmilyenek vagyunk. Olyan hatalommal rendelkezünk, amiről ti nem is álmodhattok. Elképzelni sem tudjátok, milyen erősek és gyorsak vagyunk. Hozzánk hasonló szuperhősöket eddig csak filmekben és képregényekben láthattatok – de mi valóban létezünk.
Eredetileg az volt a tervünk, hogy felkészülünk, megerősödünk, aztán egyesült erővel legyőzzük ellenségeinket. De megtaláltak minket, és most vadásznak ránk. Állandóan menekülnünk kell. Meghúzzuk magunkat, rejtőzködünk, elvegyülünk, láthatatlanná válunk. Úgy élünk köztetek, hogy nem is tudtok róla.
De ők tudják.

Kezdetben kilencen voltunk.
Elsőt Malajziában ölték meg.
Másodikat Angliában kapták el.
Harmadikkal Kenyában végeztek.
Hatan maradtunk. Most én következem:
A Negyedik.