Újdonságok hírcsatorna
Cartaphilus Könyvkiadó

Michael Jackson - A leghitelesebb életrajz képekben - GRANT, Adrian

GRANT, Adrian

Michael Jackson - A leghitelesebb életrajz képekben

Eredeti cím: Michael Jackson - A Visual Documentary, 1958-2009
Fordította: Szántai Zsolt

Kategória: albumok, zene,
Terjedelem: 280 oldal
Ár: 5900 Ft
ISBN-szám: 978-963-266-118-6
Kiadás éve: 2009

Épp most kelt el az utolsó példány.


Fülszöveg:
Steeltowntól a Motownig, a Jackson 5-tól a szólókarrierig, a Wiztől a Thrillerig és még tovább: Bad, Dangerous, Invincible – a szupersztárságig vezető lépcsőfokok.

Michael ötéves korában lépett először színpadra, tizenegy esztendősen már rekordokat döntött, huszonegy évesen pedig még a sztárok közül is sikerült magasan kiemelkednie. Ő készítette a legizgalmasabb, legeredetibb videókat, ő találta ki a legkülönlegesebb tánclépéseket, a világ valamennyi előadóművésze közül ő adta a leglátványosabb megakoncerteket, ő töltötte meg a legnagyobb arénákat, sportcsarnokokat.
A reflektorok fényében sem könnyű az élet – a szupersztárság miatt Michael időnként mintha eltávolodott volna a világtól. Bizonyos lépéseit sokan nem értették, de az eredmények – legyen szó zenéről, videókról vagy akár jótékonysági akciókról – végül őt igazolták. Tények Michaelről, életének eseményei, halálának körülményei.

MINDEN, AMIT A POP KIRÁLYÁRÓL TUDNI KELL.

MICHAEL JACKSON – A leghitelesebb életrajz szerzője Adrian Grant, Michael közeli barátja, a londoni Michael Jackson Rajongói Klub vezetője, számos, Michael Jacksonnal kapcsolatos projekt résztvevője, a Thriller Live show ötletgazdája.Visszhang
(olvasói vélemények)
Beleolvasok!
(letölthető )
  • Nincs feltöltött részlet.
  • Nincs előszó.
  • Nincs utószó.
A könyvről megjelent kritikák
Ajánlott linkek
  • Nincs feltöltött link.

Michael Jackson képes életrajza az eddigi legátfogóbb, legrészletesebb könyv a világ legnagyobb szupersztárjának pályafutásáról. Szerzője Michael Jackson egyik közeli barátja és munkatársa, Adrian Grant, aki a kötet egyes részeit Michael közreműködésével állította össze.

Michael pályájának fontosabb eseményei, a hihetetlenül népszerűvé vált albumok és dalok listás helyezései, a fantasztikus sikerű koncertekre, a videókra, a Pop Királyának odaítélt díjakra és kitüntetésekre vonatkozó információk exkluzív, színes és fekete-fehér fényképekkel illusztrált gyűjteménye.