Újdonságok hírcsatorna
Cartaphilus Könyvkiadó

Sandman, az Álmok Fejedelme - Párák évszaka - GAIMAN, Neil

GAIMAN, Neil

Sandman, az Álmok Fejedelme - Párák évszaka

Eredeti cím: Sandman: Season of Mists
Fordította: Totth Benedek

Kategória: képregény,
Terjedelem: 216 oldal
Ár: 3480 Ft
ISBN-szám: 978-963-266-231-2
Kiadás éve: 2011

Sandman, az Álmok Fejedelme - Párák évszaka - GAIMAN, Neil megrendelése

Fülszöveg:
A Végtelenek családi gyűlésén az Álmok Fejedelme elhatározza, hogy visszatér a pokolba, és kiszabadítja régi szerelmét, Nadát, akit gőgjében ő maga ítélt örök kárhozatra mintegy tízezer évvel ezelőtt. A pokolbéli látogatás persze nem veszélytelen; legutóbb Lucifer Hajnalcsillag megfogadta, hogy elpusztítja Morpheuszt, ha újra a felségterületére merészkedik. Ám a bosszúszomjas Lucifer helyett az Álomúr egy megfáradt lénnyel találkozik, aki a holt lelkeket szélnek ereszti, a pokol kulcsát pedig hősünkre ruházza, kezdjen vele, amit csak akar.
A PÁRÁK ÉVSZAKA lebilincselő olvasmány; akkor sem csalódunk, ha a felszínen maradva megelégszünk egy lenyűgöző fantáziavilágban játszódó mesével, de akkor sem, ha mélyebbre ásva elgondolkodunk a Gaiman által finoman felvetett filozofikus, morális kérdéseken.

Neil Gaiman a Fekete orchidea és a Varázskönyvek című képregények mellett az Amerikai istenek, a Coraline (illusztrálta Dave McKean), a Sosehol és a Csillagpor című regények, valamint a Tükör és füst és a Törékeny holmik című novelláskötetek írója. Többek között a Hugo-, a Nebula-, a World Fantasy-díj és a Bram Stoker-díj kitüntetettje.
Neil Gaiman Angliában született, jelenleg az Egyesült Államokban él.

Neil Gaiman több mint tíz könyvből álló képregénysorozata úgy épül fel, hogy a kötetek önmagukban is élvezhetők legyenek, ám az olvasó kedvet kapjon általuk a többi kötet elolvasásához is.Visszhang
(olvasói vélemények)
Beleolvasok!
(letölthető )
  • Nincs feltöltött részlet.
  • Nincs előszó.
  • Nincs utószó.
A könyvről megjelent kritikák
Ajánlott linkek
  • Nincs feltöltött link.

„És a halandók! Azt kérdem, miért? Miért engem hibáztatnak a saját kis gyarlóságaikért? Úgy emlegetnek, mintha egész álló nap a fülükbe duruzsolnék, s olyan tettekre kényszeríteném őket, amiket amúgy visszataszítónak tartanak. »Az ördög vett rá erre.« Soha nem vettem rá senkit semmire. Soha.”
LUCIFER HAJNALCSILLAG