Újdonságok hírcsatorna
Cartaphilus Könyvkiadó

Sandman, az Álmok Fejedelme - A babaház - GAIMAN, Neil

GAIMAN, Neil

Sandman, az Álmok Fejedelme - A babaház

Eredeti cím: The Sandman: The Doll's House
Fordította: Totth Benedek

Kategória: képregény
Terjedelem: 236 oldal
Ár: 4480 Ft
ISBN-szám: 978-963-266-148-3
Kiadás éve: 2010

Sandman, az Álmok Fejedelme - A babaház - GAIMAN, Neil megrendelése

Fülszöveg:
Az Álmok Fejedelmére új kihívások várnak a hosszú rabság után: helyre kell állítania birodalmát, meg kell fékeznie néhány elszabadult alattvalóját, és egy közelgő álomörvénnyel is szembe kell néznie. A SANDMAN-eposz második kötetének főszereplője Rose Walker, aki miközben hozzátartozóit keresi, egyre jobban belebonyolódik az Álomvilágba, ahol néha igencsak bizarr és különleges lények tanyáznak, valamint furcsa és rémisztő események történnek.
A BABAHÁZ lapjain két nagyszerű, novellisztikus fejezet is olvasható: Nada, a gyönyörű királynő legendája, és a haláltól megkímélt Hob Gadling századokon átívelő története.
E mesék kiemelik az Álomúr időtlen voltát, és megmutatják jellemének gyarló és emberi vonásait is.

NEIL GAIMAN
A Fekete orchidea és a Varázskönyvek című képregények mellett az Amerikai istenek, a Coraline (illusztrálta Dave McKean), a Sosehol és a Csillagpor című regények, valamint a Tükör és füst és a Törékeny holmik című novelláskötetek írója. Többek között a Hugo-, a Nebula-, a World Fantasy-díj és a Bram Stoker-díj kitüntetettje. Neil Gaiman Angliában született, jelenleg az Egyesült Államokban él.

Neil Gaiman több mint tíz könyvből álló képregénysorozata úgy épül fel, hogy a kötetek önmagukban is élvezhetők legyenek, ám az olvasó kedvet kapjon általuk a többi kötet elolvasásához is.Visszhang
(olvasói vélemények)
Beleolvasok!
(letölthető )
  • Nincs feltöltött részlet.
  • Előszó
  • Nincs utószó.
A könyvről megjelent kritikák
Ajánlott linkek
  • Nincs feltöltött link.

„Ha az álmom igaz, akkor minden, amit ismerünk, minden, amiről azt hisszük, ismerjük, hazugság… Azt jelenti, hogy játékbabák vagyunk. Fogalmunk sincs, mi zajlik a mélyben, s csak áltatjuk magunkat azzal, hogy mi irányítjuk az életünket, miközben alig egy hajszálnyira tőlünk olyan dolgok léteznek, melyektől megtébolyodnánk, ha észrevennénk őket; melyek csak játszanak velünk, szobáról szobára hurcolnak, s ha elfáradtak és ránk untak a nap végén, egyszerűen a sarokba hajítanak bennünket.”
ROSE WALKER