Újdonságok hírcsatorna
Cartaphilus Könyvkiadó

Megújulás - Sport, jóga, meditáció mint életforma - BÖDE István

BÖDE István

Megújulás - Sport, jóga, meditáció mint életforma

Eredeti cím: -
Fordította: -

Kategória: felnőtt ismeretterjesztés
Terjedelem: 244 oldal
Ár: 4700 Ft
ISBN-szám: 963-9303-89-5
Kiadás éve: 2004

Épp most kelt el az utolsó példány.


Fülszöveg:

A szerző a testi, lelki, szellemi újjászületéstan kézikönyvét ajánlja az olvasó figyelmébe: fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. A jóga az ember teljességre törekvésének útja, testünk és lelkünk tudatos fejlesztésének a tudománya, belső erőink harmonizálása.
Ez a könyv annak szól, aki önfejlesztési igényével jobbítani akarja önmagát és példaszerű életével környezetét, valamint azoknak, akik szeretnének jógázó közösséggé alakulni, de nincs jógaoktatójuk abban a környezetben, ahol élnek.
Külön jógaprogramot találhatunk nőknek, férfiaknak, szellemi munkát végzőknek, házaspároknak, gyermekeknek és gyermekes családoknak, valamint nyugdíjasoknak.
A jógaszintézisnek ez az olvasmányos tankönyve praktikusan összeállított gyakorlatsorozatokat nyújt át az olvasónak, amelyek tartalmazzák a sportos mozgás, a jógatesttartások, a meditációk és az elmélkedések többféle módszerét. Mindezeknek életerőt fokozó örömeit és áldásait a rendszeres gyakorlás során megtapasztalhatjuk.
Olyan egészségmegőrző életformát javasol a szerző, amely a testi-lelki egészségtan szemléletmódjának elsajátításával mentessé tehet bennünket a minket naponta érintő káros hatásoktól és szokásainktól.
A könyv segítségével betekintést nyerhetünk a jóga életünket értelmező ezoterikus látásmódjába, lelkünknek sorsot teremtő és alakító vándorútjának regényes történetébe.
Önismeretünk folyamatos fejlesztése mellett spirituális belső vezéreltséget kaphatunk a tárgyalt életszemlélet alapján, és egyúttal az együttműködés lehetőségét a szeretet-Istennel.
Visszhang
(olvasói vélemények)
Beleolvasok!
(letölthető )
  • Nincs feltöltött részlet.
  • Nincs előszó.
  • Nincs utószó.
A könyvről megjelent kritikák
  • Nincs feltöltve.
Ajánlott linkek
  • Nincs feltöltött link.

Leírt gondolatainkból csakis azok az értékesek, amelyekkel önmagunkat mondjuk. Amelyeket megéltünk, megszenvedtünk s valóban megismertünk. Böde Istvánnak élete a jóga. Mióta ismerem, azon fáradozik, hogy az ősi gyökerekből táplálkozva egy mai ember számára is átélhető és megvalósítható életformát teremtsen. Elméletet és gyakorlatot – mert ez a kettő szétválaszthatatlan.
„Megújulás” – a mindennapos újjászületés lehetőségét kínálja, melyet nemcsak fejével és szívével, de egész lényével írt.

Müller Péter író